Serier

Coop har delt 7 mio. kr. ud af coronaoverskud

I gennemsnit har hvert Kvickly varehus givet 100.000 kr. til den lokale handelsstandsforening for at hjælpe lokale detailhandelsbutikker, der var ramt af nedlukningen efter jul.

Corona rammer verden
De store dagligvarebutikker sælger meget andet end blot fødevarer, og mange lokale butikker beklagede sig over unfair konkurrence, da regeringen efter jul tvangslukkede detailhandlen, men lod dagligvarekæderne blive ved med at sælge bl.a. tøj og isenkram. Det fik Coop til at love at dele ekstraavancen med de lokale butikker. Arkivfoto: Gregers Tycho. Regeringen har nye anbefalinger til corona restriktioner. Blandt andet afstand i supermarkeder, som her i Kvickly i Sundby i København.

Ekstrafortjenesten på tøj, isenkram og andre »non-food«-varer i dagligvarekoncernen Coop i årets første måneder, mens lokale detailhandelsbutikker var ramt af tvangslukning, har fået ben at gå på.

Koncernens 67 Kvickly-varehuse rundt om i landet har givet godt 100.000 kr. hver til den lokale handelsstandsforening i deres område. I alt er det blevet til 7 mio. kr. af overskuddet, som er delt ud, oplyser informationsdirektør Jens Juul Nielsen, Coop...

BRANCHENYT
Læs også