Serier

Skattesag mod Trump stopper ikke foreløbig

Med to nye vidneindkaldelser fortsætter sager om skattesnyd mod USA’s tidligere præsident. Spørgsmålet er, om det vil genere hans ambitioner om at genvinde Det Hvide Hus.

Trump og topcheferne
USA's tidligere præsident Donald Trump med sin datter Ivanka Trump og sin søn Donald Trump Jr. på vej i Airforce One på Dobbins Air Reserve Base i Marietta, Georgia. Nu er alle tre blevet blandet ind i en celeber skattesag. Foto Mandel Ngan/AFP Både Donal Trump Jr. (tv). og Ivanka Trump (th.) har eller har haft ledende positioner i Trump-organisationen, der nu anklages for skattefifleri. Foto: Mandel Ngan/AFP.

WASHINGTON

Man tror nærmest ikke, at der kan samles flere sager mod USA’s tidligere præsident Donald Trump, men i disse dage samler en ihærdig og også kontroversiel skikkelse i form af New Yorks egen justitsminister, Letitia James, nu nye mulige beviser mod Donald Trump. I en såkaldt spekulations- og skattesag er han bl.a. mistænkt for at have pumpet værdien på sine ejendomme kunstigt op for i strid med loven at få milliardlån fra bankerne på mere favorable vilkår...

Læs også
Top job