Privatøkonomi

Store muligheder for uafhængig rådgivning om investering og privatøkonomi: Men overblikket mangler

Danskere kan hente rådgivning uden for banken hos mere end 60 private finansielle rådgivere og investeringsrådgivere. Forbrugerrådet Tænk mener, at en prisportal bør overvejes.

Det er svært for forbrugerne at danne sig et overblik over priser og ydelser fra de mere end 60 godkendte økonomiske rådgivere i Danmark, vurderer seniorøkonom Troels Holmberg, Forbrugerrådet Tænk. Foto: Forbrugerrådet Tænk.

Danske investorer kan købe uafhængig økonomisk rådgivning hos over 60 godkendte rådgivere. Men som forbruger er det mere end svært at danne sig et indtryk over priser og ydelser, og Forbrugerrådet Tænk mener, at en form for prisportal bør overvejes.

»Eftersom der er tale om uvildig rådgivning, er der åbenhed om priserne. Men som forbruger er det udfordrende at forsøge at finde ud af, hvor man får mest for pengene. Hvis man kan gøre det uden at sammenligne æbler med pærer, skulle man nok overveje at lave en prisportal eller lignende for at skaffe forbrugerne et bedre overblik,« siger seniorøkonom Troels Holmberg, Forbrugerrådet Tænk...

BRANCHENYT
Læs også