Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Verdens rigeste mand tjente 3,4 mia. dollars lige før coronakrisen

Ikke alle er lige hårdt ramt af de seneste ugers aktienedtur. Amazon-topchefen Jeff Bezos har større formue i dag, end da året begyndte.

Corona rammer verden
Foto: AP/Reed Saxon

Aktiemarkeder verden over bløder som følge af den globale coronakrise. Coronakrisen har fået de finansielle markeder til at slå alverdens rekorder, for eksempel et af de hurtigste 20 pct.-fald nogensinde.

Men ikke alle har tabt lige mange penge.

Amazon-stifter og topchef Jeff Bezos, som tidligere i år igen kunne kalde sig verdens rigeste person, gjorde en god handel lige før, coronakrisen for alvor rystede aktiemarkedet, og dermed er han rigere nu, end da året startede.

Det skriver The Guardian.

Bezos har nemlig afbødet diverse aktietab ved at sælge en stor del af sine Amazon-aktier tilbage i februar. Helt præcist solgte han Amazon-aktier for 3,4 mia. dollars (ca. 22 mia. kr.), viser officielle registreringer.

Handlen lægger sig i rækken af gode handler, og ifølge The Guardian er Bezos 5,5 mia. dollars rigere i dag, end han var ved årets start.

Der er ifølge The Guardian ikke noget, der tyder på, at Bezos handlede ukorrekt ved at sælge aktierne, men hans timing bliver af mediet kaldt "nærmest perfekt."

Ikke kun Bezos har været heldig på aktiehandlerne.

Både Larry Fink, adm. direktør for forvalteren BlackRock, og Lance Uggla, der er adm. direktør i datafirmaet IHS, har ifølge mediet tjent store millionbeløb under coronakrisen, lyder det ifølge mediet.

BRANCHENYT
Læs også