- For abonnenter
Madanmeldelse: Et genrejst Geranium tryllebinder med grønne genialiteter og seksstjernet topgastronomi
Geranium er dansk gastronomis svar på magisk realisme. Retterne er så svimlende smukke, at man næsten ikke nænner at røre dem, lige indtil man får dem i munden. Så er man solgt til stanglakrids.
Geranium
Per Henrik Lings Allé 4, 8.
2100 København Ø
»Populistiske røvhuller, jeg håber, I går konkurs.«
De indløbne e-mails var så hadske, at man skulle tro, at Rasmus Kofoed havde stillet sig på den forkerte side af historien.
Men nej. Geraniums mesterkok havde blot gjort det officielt, at han ville fjerne al dyrekød fra menuen for bestandig. Det er også Danmark anno 2022; internetkrigere sidder klar til at slippe stormen løs. Heldigvis for Kofoed har han andet at gå op i. Efter to års coronamørke, der efterlod Geranium med et underskud på over 10 mio. kr., er han og hele holdet startet på en frisk.