• For abonnenter
Privatøkonomi

Madanmeldelse: Et genrejst Geranium tryllebinder med grønne genialiteter og seksstjernet topgastronomi

Geranium er dansk gastronomis svar på magisk realisme. Retterne er så svimlende smukke, at man næsten ikke nænner at røre dem, lige indtil man får dem i munden. Så er man solgt til stanglakrids.

Artiklens øverste billede
Geranium har en mindre brigade af kokke ansat til at kreere de smukke retter. Kokkene kommer fra hele verden, og der er faktisk næsten ingen danskere ansat på restauranten. Foto: Nicolai Lorenzen

Geranium

Per Henrik Lings Allé 4, 8.
2100 København Ø

»Populistiske røvhuller, jeg håber, I går konkurs.«

De indløbne e-mails var så hadske, at man skulle tro, at Rasmus Kofoed havde stillet sig på den forkerte side af historien.

Men nej. Geraniums mesterkok havde blot gjort det officielt, at han ville fjerne al dyrekød fra menuen for bestandig. Det er også Danmark anno 2022; internetkrigere sidder klar til at slippe stormen løs. Heldigvis for Kofoed har han andet at gå op i. Efter to års coronamørke, der efterlod Geranium med et underskud på over 10 mio. kr., er han og hele holdet startet på en frisk.

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.