Tech

Honey, jeg vil have dig, siger PayPal og smider 4 mia. dollars på bordet

Det er ikke nok at vente på kunderne ved kasselinjen. PayPal køber sig nu adgang til amerikanernes store kuponjagt.

PayPal omsatte i 2018 for 15,5 mia. dollars og rangerer som nummer 222 på Fortune 500-listen over USA's største selskaber. Foto: Jeff Chiu/AP

Verdens førende formidler af onlinebetalinger, PayPal, foretager nu sit hidtil største opkøb for at fange forbrugerne tidligere i købeprocessen.

PayPal - der er et af USA’s 250 største selskaber og stiftet af folk som Elon Musk og Peter Thiel - smider således 4 mia. dollars på bordet for kupontjenesten Honey med 17 mio. månedlige brugere, skriver TechCrunch.

Amerikanerne er som bekendt vilde med kupontilbud, der udløser rabatter på alskens varer, og Honey har formået at overføre det behov til internettet ved at hjælpe brugerne med at finde de billigste varer, alarmere dem i tilfælde af prisnedslag og belønne dem med et opsparingsprogram.

Ved at opkøbe Honey Science Corporation bliver PayPal fremover en del af forbrugernes jagt på gode tilbud - med alt, hvad det indebærer af datamønstre og brobygning - frem for kun at befinde sig ved kasselinjen i konkurrence med andre betalingsformidlere.

BRANCHENYT
Læs også