Tech

Voldsomme demonstrationer får Google til at udsætte Android-afsløring

IT-giganten skulle have afsløret det nyeste skud på Android-stammen, men voldsomme protester i USA har imidlertid sat en stopper for planerne.

Google har endnu ikke offentliggjort et nyt tidspunkt for lancering af Android 11.  Foto: VIrginia Mayo/ AP Foto: Virginia Mayo/AP

Google valgte lørdag at offentliggøre, at den planlagte afsløring af det nye Android-styresystem er blevet udsat på ubestemt tid på grund af uroligheder og protester i USA.

Det skriver Reuters.

»Vi glæder os til at fortælle jer mere om Android 11, men lige nu er det ikke tid til at fejre,« lyder det i et tweet fra Android.

Begivenheden skulle have fundet sted virtuelt på onsdag, og der er indtil videre ikke planlagt et tidspunkt for en ny lancering. Normalt ville Google have valgt at afsløre Android 11 på virksomhedens egen konference Google IO 2020, men grundet coronavirus blev denne aflyst.

Android 11 skal efter planen udrulles i slutningen af 2020.

Demonstranter har de seneste dage på tværs af USA protesteret over en sort mands død i Minneapolis mandag. 46-årige George Floyd mistede livet, efter at en hvid politibetjent havde siddet med sit knæ på Floyds hals i adskillige minutter under en anholdelse.

Demonstranter har blandt andet sat ild til bygninger, rapporterer flere medier. Der er også meldinger om sammenstød mellem politi og civile. Søndag har mindst otte amerikanske stater også valgt at indsætte nationalgarden.

Flere sammenstød mellem politi og civile er også blevet filmet og delt flittigt på de sociale medier de seneste dage.

BRANCHENYT
Læs også