Tech

SimCorp fusionerer tre forretninger

Hans Otto Engkilde får ansvaret for hele Europa og Mellemøsten hos it-selskabet, der hidtil har opereret med tre markeder.

Simcorp slår nu sine europæiske forretningsenheder sammen. Her ses receptionen i det danske hovedsæde i København. Foto: Christian Lindgren

Det børsnoterede it-selskab SimCorp slår sine tre europæiske forretninger sammen til én for at opnå en bedre kundeforståelse på tværs af grænser og en større agilitet inden for kerneområderne.

Det har SimCorp netop annonceret på sit website.

Det snart 50 år gamle selskab, der har specialiseret sig i løsninger til finanssektoren og har datterselskaber overalt i verden, vil fremover blive anført af Hans Otto Engkilde i hele Europa og Mellemøsten fremfor som hidtil at operere med tre forretningsenheder i form af Centraleuropa, Sydeuropa samt Nordeuropa og Mellemøsten.

»Fusionen sker på et kritisk tidspunkt for kapitalinvestorerne, fordi mange af dem er overvældet over dagens markedskompleksitet. Ved at skabe en større og mere strømlinet forretningsenhed vil vi i højere grad kunne opfylde vores kunders langsigtede mål,« forklarer SimCorps COO, Christian Kromann, i forbindelse med annonceringen.

BRANCHENYT
Læs også