Tech

Nu kan Kina sige nej tak til amerikanske Tiktok-bejlere efter ændring af loven

I USA vælter det frem med potentielle købere af Tiktok, efter Donald Trumps forbud mod kinesisk ejerskab af den populære video-app. Men nu har den kinesiske regering ændret en lov og kan dermed blokere for et salg.

Det dårlige forhold mellem USA og Kina har sendt den populære kinesiske app Tiktok ud i et stormvejr med et amerikansk forbud hængende over hovedet. Nu blander Kinas regering sig med en ny lov. Foto: Reuters/Dado Ruvic/Illustration

Mens uret tikker frem mod skæringsdatoen den 12. november, er der kommet en række potentielle købere til Tiktok på banen i USA: Nu ønsker så forskellige selskaber som Microsoft, Oracle og Walmart at blive ejere af video-appen, der er mest kendt for musik- og dansevideoer. Twitter skulle også være interesseret, men har ikke meldt noget ud officielt.

Men hele den pressede proces med at finde en køber kan vise sig helt omsonst. Den kinesiske regering skal nemlig godkende salget af Tiktok, før det overhovedet bliver relevant. Det rapporterer blandt andet CNBC. ..

BRANCHENYT
Læs også