Tech

Ny Tesla model får høvl af forbrugerne

Den nye Tesla Y SUV kan ikke anbefales, hvis man spørger dem, som allerede har købt den.

Teslas nye model Y SUV bliver ikke længere anbefalet af forbrugermediet Consumer Reports, efter en række forbrugere har givet den dårlige anmeldelser.
Foto: Aly Song.

Der var høje forventninger til Teslas nye model, Y SUV, da den gik i produktion i begyndelsen af året. Den skulle nemlig blive Teslas bedst sælgende køretøj. Men en ny anmeldelse skyder bilen til bunds på listen, når det kommer til pålidelighed.

Det skriver CNN.

Det uafhængige forbrugermedie, Consumer Reports, laver blandt andet anmeldelser af produkter og tester dem. Og tidligere på året blev netop Tesla modellen Y SUV prøvekørt af Consumer Reports og fik generelt gode anmeldelser.

Men den nye anmeldelse af bilens pålidelighed er lavet på baggrund af forbrugernes egne erfaringer med bilen, og her er billedet et helt andet.

»En bil kan sagtens være lækker at køre i og have alle de rigtige funktioner, men alt det betyder ikke noget, hvis du hele tiden skal til mekanikeren og have den repareret,« siger Jake Fisher, senior direktør af biltests hos Consumer Reports.

Bilejerne rapporterede om problemer lige fra skæve paneler til dårlig udført lakering. Nogle oplevede støv, snavs og hår, der sad fast i malingen, da de købte bilen.

Derfor bliver Tesla Y SUV nu ikke anbefalet af Consumer Reports længere.

Ifølge Jake Fisher er Teslas problemer usædvanligt grelt i sammenligning med nye bilmodellers udfordringer. Det er ifølge direktøren helt grundlæggende ting, der er problemer med hos den nye Tesla model, hvor nogle ikke kan lukke bagsmækken.

Tesla har ikke villet kommentere sagen til CNN.

BRANCHENYT
Læs også