Tech

Nyt kapitel: Sådan går det nu for Lars Juhl, der fuckede sit liv op. Læs det nye kapitel her. Vi har låst en del af det op.

YouTube tester nyt og billigere produkt i Danmark

Vil du undgå reklamer på Youtube, koster det i dag 119 kr. om måneden. Men nu er YouTube på vej med en billigere version, som lige nu bliver testet i Danmark og en håndfuld andre lande.

Youtube fik næsten fordoblet omsætningen på et år og har skruet op for reklamerne. Nu satser Google-selskabet på at kunne sælge abonnementer, der fjerner reklamerne, og billigere end tidligere. Foto: AP /Danny Moloshok

Du vil gerne se videoen om, hvordan man beskærer roser eller en anmeldelse af den nye, hotte elbil på markedet. Men ak – nu er der ikke bare én reklame først, du hurtigt kan klikke væk, næ, der er kommet en hel stak reklamer, du skal igennem, før du må se selve videoen.

YouTube har skruet op for reklamelæsset på YouTube, og det har sendt masser af klingende mønt i kassen hos Google, der driver Youtube. Samtidig kan man næsten heller ikke nærme sig YouTube uden at møde et forslag om, at man tegner abonnement til 119 kr. om måneden og på den måde undgår reklamerne...

Læs også