Tech

Mastercard vil udstede Asiens første krypto-kreditkort

Mastercard har indgået partnerskaber med flere af Asiens største kryptoplatforme. Det skal gøre det muligt for indehavere af regionens cybermønter at betale med dem i hverdagen. For den slags bliver snart mainstream, mener firmaet.

Mastercard har indgået et partnerskab med tre af Asiens største platforme for køb og salg af kryptovaluta. Den slags cyberpenge er nemlig ikke altid helt lette at bruge i den virkelige verden. Det vil betalingsfirmaet lave om på. Foto: REUTERS/Jonathan Bainbridge/Ritzau Scanpix

TOKYO – Hvis du bor i Asien, vil Mastercard snart lade dig betale med kryptovaluta. Eller rettere, firmaet vil sende dig et kreditkort, der automatisk konverterer en given cybermønt til den virkelige verdens penge under en transaktion.

Dette gælder både for firmaer og privatpersoner. Kortet vil, ifølge Mastercard, være Asiens første af sin slags. Selskabet specificerede dog ikke, hvilke kryptovalutaer, det nye kreditkort understøtter – blot at de skulle overholde firmaets regler omkring voldsomme kursudsving og generel kundebeskyttelse. ..

Læs også
Top job