Tech

Miniserien ”Landscapers” er en besnærende og ambitiøs bastard

Olivia Colman og David Thewlis er fremragende i den britiske miniserie ”Landscapers”, der er baseret på en sand historie.

Ægteparret Susan (Olivia Colman) og Chris (David Thewlis) ser sig selv som et lovløst, forfulgt par fra en gammel western, mens resten af verden ser dem som løgnagtige koldblodige mordere i miniserien “Landscapers”. Foto: HBO Max

Olivia Colman kan spille alt. I de senere år har vi kunnet nyde den britiske Oscar-vinder i alt lige fra dronning Elizabeth II i ”The Crown”, over datter til demensramt far i ”The Father” og hysterisk dronning i ”The Favourite” til grotesk morsom, sexfikseret gudmor i ”Fleabag”. Colmans uudgrundelige evne til at transformere sig fra klassisk skønhed til det diametralt modsatte giver hende et enormt bredt register at udfolde sit afsindige talent på.

Det kommer i den grad også til udtryk i Ed Sinclair og Will Sharps britiske miniserie ”Landscapers”, der i løbet af fire afsnit fortæller historien om ægteparret Susan (Colman) og Chris Edwards (den ikke mindre fremragende David Thewlis), der i 2013 blev arresteret og senere anholdt for dobbeltmordet på Susans forældre 15 år tidligere. ..

Læs også
Top job