Debat
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Nye ejere kaster TDC ud i ledelseskrise

Kommentar: Den udskældte australsk kapitalfond Macquarie har sat sig hårdt på den nye TDC-bestyrelse. Det holder ikke. Samtidig truer omfattende ledelsesflugt.

Den 64-årige brite Mike Parton bliver yderst overraskende ny bestyrelsesformand for den danske telekoncern TDC. Men det er  kun en midlertidig løsning. 
Foto: Arqiva

Der er et eller andet, der er gået helt galt i rekrutteringen af den nye TDC-bestyrelse. Den nye bestyrelsesformand er reelt ikke fundet endnu, selv om netop formandsposten er nøglen til at sammensætte den nye ledelse og sætte en ny retning for den danske telekoncern, der med nye ejere nu skal splittes op og transformeres fuldstændig.

Det er ubegribeligt, at de tre pensionskasser PFA, PKA og ATP ikke har formået at finde den rette danske formandskandidat og derfor har været tvunget til at indsætte en brite, Mike Parton, som ny bestyrelsesformand. Velvidende, at han er formand for hovedejeren Macquaries engelske investering Arqiva og tilmed kommer direkte fra en formandspost i svenske Tele2, der er TDC’s nu tidligere fusionspartner, MTG’s storaktionærs teleselskab. ..

BRANCHENYT
Læs også