Debat
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Michael Svarer er ny skribent om økonomi for Finans

Den tidligere overvismand vil i jævnlige klummer berige abonnenterne med vurderinger af den økonomiske udvikling.

Tidligere overvismand Michael Svarer, der i dag er professor i økonomi ved Aarhus Universitet og senior fellow hos Kraka, bliver ny klummeskribent for Finans. Foto: Bjørn Marcus Trappaud Foto: Bjørn Marcus Trappaud

Fra og med i dag kan vore abonnenter glæde sig over det, vi selv anser for lidt af et scoop for vort faste panel af kommentatorer.

Professor i økonomi ved Aarhus Universitet Michael Svarer, der netop er fratrådt som overvismand efter fire år på posten, har indvilliget i at tiltræde som skribent af klummer og kommentarer i Finans’ debatunivers.

Han debuterer i dag, hvor han tager bestik af indsatsen for at aktivere ledige på det danske arbejdsmarked og vil fremover jævnligt bidrage med sin egen vinkel på aktuelle emner på sit område.

Michael Svarer har igennem flere år gjort sig bemærket som en af landets skarpeste økonomiske analytikere. Han formidler det ofte særdeles komplicerede stof med en tilgængelig og let forståelig pen og evner som få at skære ind til benet og bringe de fakta, der gør en forskel, frem i lyset.

Den 48-årige økonomiprofessor er cand. oecon. med en Ph.D. i nationaløkonomi fra Aarhus Universitet. Han fortsætter i sit job som professor samme sted og er ud over opgaven på Finans også som tiltrådt som Senior Fellow i tænketanken Kraka.

Han har tidligere været medlem af regeringens Arbejdsmarkedskommission og har siddet i Det økonomiske Råd i i alt syv år. Vi glæder os til jævnligt at bringe Michael Svarers indsigtsfulde analyser ud til abonnenterne i de kommende måneder.

BRANCHENYT
Læs også