Serier

Asean-landene skal tilbage på sporet

Covid-19 pandemien er formentlig ved at nå et globalt højdepunkt, men mange lande prøver allerede nu at komme tilbage i kampen for at sikre sig vækst og fornyet fremgang. Det bliver ganske spændende.

Corona rammer verden

Håbet er, at alt blot kan følge aktiemarkedets hurtige retur til kursniveauerne før covid-19 ramte verdensøkonomien. En af flere udfordringer er, hvordan var det nu lige, at en række økonomier havde det, før virussen tog turen verden rundt? Ingen steder var økonomien rosenrød, men specielt i Europa stod det sløjt til – spørgsmålet, som vil presse sig på overfor investorer i løbet af i år, bliver netop, om vi, f.eks. i Europa, blot jagter at komme ud af den nuværende krise for at komme tilbage til en ”nulvækst plus”-situation?

Som altid vil vi kende svaret bagefter, men min forventning er, at den økonomiske krise, der opstod i forbindelse med håndteringen af covid-19-virussen, meget vel kan forandre mange ting og retninger. Dermed siger jeg også, at det er overvejende sandsynligt, at man som investor skal orientere sig på ny, fordi verden, som vi kendte den, da året startede for blot nogle få måneder siden, er ændret så meget, at den fremadrettede rejse nu ser delvist anderledes ud...

BRANCHENYT
Læs også