Direkte

Fra finanskrise til ferie to gange om året

Efter den globale finanskrise i 2007, har danskerne kæmpet sig op til i 2018, at kunne rejse flere gange om året. Men hvordan kan det være? Har danskerne flere penge mellem hænderne nu eller er rejser blevet billigere?

Danskernes ferievaner

Selvom danskerne er langt mere forsigtige med deres penge, end de var før finanskrisen, ses det mere og mere, at danskerne tager på ferie flere gange om året. Derudover, er det ikke nok for danskerne med en enkelt uge eller to. Ifølge en undersøgelse, rejser hver anden dansker i over en måned ad gangen.

Om sommeren ses det, at flere rejser til Spanien, som værende et af de mest populære feriedestinationer i 2018. Men for danskerne er det ikke nok med 2-4 ugers ferie i sommeren. I de kolde vintermåneder tager flere nemlig ud og rejse mellem jul og nytår. Men også i januar ses det, at flere tager fri og på skitur end nogensinde før.  

Men hvordan har de råd? og hvordan kan du få råd?

Hvordan har de råd?

Det bliver svære og låne penge i banken og især til rejser. Det har dog resulteret i, at der findes flere lånesider, som bruges aktivt af danskerne. Lån penge nu, og tag ud og rejs, som resten af danskerne gør. På moneylender.dk, kan du låne penge på 2 minutter nemt, hurtigt og uforpligtende, hvorfor det er en super god muligvis, hvis du trænger til ferie.

Ikke kun på ferien der bruges penge

Danskerne bruger dog ikke kun penge på ferie. En undersøgelse viser nemlig, at flere dansker køber hus eller vælge at bygge selv. Samtidig bliver der brugt penge på inventaret i huse, som aldrig før.

Flere opdaterer deres huse

Det handler om at have et unikt og personligt hus, hvorfor flere danskere tager SMS-lån til at få råd til deres optimeringer i huset. Hus pengeinfo.dk kan du nemlig foretage et hurtigt og nemt lån, hvor du får en oversigt over de bedste lån på markedet med en lav månedligrente.

Inventaret i huset er også blevet vigtigere. Det ses, at der er en stingende tendens til at være med på moden, når det angår indretningen. Lige fra malingen på væggene til haven. Der bruges penge på alt og ofte.

Hvor kommer tendens fra?

Det ses ofte, at flere bruger penge, som de ikke har. At optage et lån er i dag blevet så nemt og hurtigt, at flere kan gøre, lige det de vil. Det gør, at danskerne generelt bliver gladere, da de ikke har så mange begrænsninger, som de førhen har haft.

Lykke på dagsordenen

For langt de fleste danskere handler det nemlig om at få mest muligt ud af sit liv. Lykke er på dagsordenen og det at kunne gøre hvad man vil, spise ude når man vil og opdatere sin bolig når man vil, gør, at vi bliver gladere og mere lykkelige.

Det materielle er blevet mere i fokus, hvilket er en af grundende til flere bruger penge. Da mange forbinder det nyeste teknik, som en iPhone, til at være en af grundende til man bliver gladere.

Få afhjulpet stress

Ferie og wellness er også mere populært, hvilket skyldes at arbejdet er kommet mere i højsædet og mange har rigtig lange dage, hvilket gør, de også ofte tager fri i længere tid, for ikke at få alt for meget stress. Det, at rejse ud og komme væk, giver danskerne et afbræk fra hverdagen og hjælper dem med at blive gladere og mindre stresset, hvilket alle har brug for.

Langt de fleste lader op på forskellige måder. Men det anbefales af flere eksperter at leve sit liv mens man har det, ved at rejse mere og gøre flere ting i hverdagene, som gør en lykkelig. Det er dog ikke alle der har et job, hvor man tjener kassen, hvorfor det kan være en rigtig god ide at optage et hurtigt lån, så man kan komme ud og rejse og lade op i kroppen. Vi skal være på arbejdsmarkedet i mange år endnu.

Mere som dette

Forsiden lige nu

Andre læser

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.