Direkte

Eksklusive og sjældne sneakers hitter – Historien om Soldout.dk

Artiklens øverste billede

Dette er sponsoreret indhold fra Soldout, publiceret 21. maj 2021.

Historien om Soldout minder om manuskriptet til en Hollywood film. Det er den klassiske amerikanske historie om 3 drenge, der, samtidig med at de udvikler sig fra drenge til mænd, skaber en virksomhed og en levevej.

Besøg hjemmesiden: https://soldout.dk/

Mød det unge team

De tre unge mænd Rasmus Husted, Levi van Boekel og Victor Høyer Jensen mødtes som ganske unge knægte i det danske streetwear og sneakers miljø, når de overnattede uden for butikkerne, der næste dag fik de nye og eftertragtede sneakers.

De er alle tre født med et udtalt handelsgen. Allerede som ganske små børn begyndte de at handle. Rasmus købte tæpper i IKEA som 11-årig og solgte dem videre med en god fortjeneste. Levi købte ældre mobiltelefoner og solgte dem videre. Victor solgte eksklusivt tøj, med en kinesisk samarbejdspartner.

Fra unge købmænd til fokus på sneakers

Det var ønsket om selv at få fat i de eftertragtede sneakers, der satte de unge forretningsmænd i gang med at købe og sælge dem. Rasmus og Levi koncentrerede sig udelukkende om sneakers, og var hurtigt de førende opkøbere i København. Victor var derimod ligeledes interesseret i Supreme tøj, og på rejser til London med sin familie fik han opbygget en imponerende kollektion.

Det førte til at Victor startede en webshop i en alder af 14 år. Det var i starten meget beskedent med en lille omsætning og et meget enkelt site. Da Victor blev ramt af en cykelulykke i 2018, der brækkede hans ben, så han var bundet til sengen i 8 uger, brugte han alt sin vågne tid på at udvikle sin hjemmeside. Han har heldigvis i dag sin fulde førlighed tilbage.

Det bragte hjemmesiden et gevaldigt skridt fremad, og da Rasmus og Levi samtidig startede selskaber, førte det til, at de rettede henvendelse til deres gode ven Victor med forslag om at købe sig ind i hans virksomhed på lige fod. Soldout er i skrivende stund derfor ejet af Rasmus, Levi og Victor med en tredjedel til hver.

Det gode samarbejde

Derefter gik det stærkt. Rigtig stærkt. Forbindelsen til en anerkendt dansk erhvervsadvokat gav de unge mænd et stort mentalt løft og også mulighed for et bankskifte til en mere dynamisk samarbejdspartner i form af Nykredit Bank.

Lageret af attraktive sko voksede med virksomheden, og behovet for et egentligt virksomhedsdomicil voksede analogt. Tidligere havde den unge virksomheds lager været allokeret hos de respektive kapitalejere på lofter og i kældre og til sidst også i Rasmus soveværelse. Der var behov for en løsning.

Løsningen kom ved årsskiftet, hvor virksomheden fandt de dejlige lokaler i Trommesalen 1 i hjertet af København. Her er der moderne kontorfaciliteter, der indebærer det seneste nye i IT-teknologi herunder en vandkølet computer til styring af handelsalgoritmer.

På trods af at virksomhedens vækst er sket i skyggen af Corona epidemien, retter Soldout hele tiden blikket internationalt. De har samarbejdspartnere over hele Europa, og ikke mindst Levi’s sprogkundskaber er med til at forstærke båndene til forretningsforbindelserne i udlandet.

Populære på Trustpilot

Såvel når det drejer som om indkøb som salg, er der opmærksomhed på udlandet, uden at det danske marked bliver forsømt. Det kan man forsikre sig om ved et opslag på den anerkendte portal Trustpilot, hvor virksomheden har den eftertragtede score Fremragende”.

En af årsagerne til det er den fremragende og imødekommende kundeservice fra alle tre indehavere. Samtidig ligger det dybt i virksomhedens DNA, at alle produkter er undersøgt for ægthed. Derfor kan Soldout garantere, at alle produkter er originale, ægte og uden fejl.

Et godt regnskab venter

Soldout vil i nærmeste fremtid offentliggøre regnskabet for 2020 udarbejdet af revisor med udvidet gennemgang. Det vil vise en voldsom stigning i såvel omsætning som provenu, hvilket helt naturligt rejser spørgsmålet: Hvad bliver det næste skridt?

Rasmus, Levi og Victor har i sidste måned været på en intensiv workshop weekend for at fastlægge selskabets Vision og Mission.

Selskabets mission er på kort sigt at skabe et mere personligt brand, som viser en ung og dynamisk virksomhed. Dette er et logisk træk da både ejerne & kunderne hovedsaglig er unge. Troværdighed, integritet & god service er nøgleordene, for “Soldouts mission”. Visionen er at være Danmarks foretrukne sneaker webshop, samt at have et stærkt private label. På længere sigt også at være markedsledende i dele, eller hele Norden. Det er alt efter tidshorisont.

Ikke mindst udviklingen af Soldout private label peger på spændende muligheder for fremtiden. I forbindelse med modemessen i København i august vil Soldout løfte sløret for helt nye og spændende tiltag, der dog ligger i forlængelse af handlen med eksklusivt fodtøj.

Mere som dette

Forsiden lige nu

Andre læser

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.