Erhverv

Her er verdens bedst betalte tv-værter

Man kan ikke bare blive rig af at gøre sig godt på tv i USA. Man kan blive rigtig rig.

Ellen DeGeneres blev kendt som komiker, men siden har hun udvidet sit forretningsimperium ganske betragteligt. Foto: Chris Pizzello, INVL.

Verdens bedst betalte tv-værter tjener enorme summer. Det viser en ny opgørelse fra det amerikanske erhvervsmedie Forbes.

Helt i toppen ligger Phil McGraw, som de flest nok kender som Dr. Phil. I perioden 1. juni 2016 og et år frem tjente han hele 79 mio. dollars, hvilket er nok til lige at overgå nummer to på listen, komikeren Ellen DeGeneres, der måtte "nøjes" med at tjene 77 mio. dollars i samme periode.

Hun har særligt tjent sine penge via det digitale selskab Ellen Digital Ventures, der bl.a. leverer sponsorerede shows på den digitale platform Ellentube.

På tredjepladsen finder man den tidligere vært for det store amerikanske talentshow American Idol, Ryan Seacrest. Mens han næppe gik for lud og koldt vand som vært her, er det efterfølgende eksploderet.

Det skyldes i følge Forbes bl.a., at han har været vært på den røde løber ved et utal af lejligheder, ligesom han har produceret hele otte tv-shows med typer som realitystjernen Kylie Jenner og sangerinden og skuespillerinden Jennifer Lopez.

Du kan se hele listen fra Forbes her.

BRANCHENYT
Læs også