Erhverv

Problemramte Lauritz.com skiller sig af med ny topchef efter kort tid

Laurtiz.coms administrerende direktør forlader selskabet med øjeblikkelig virkning efter blot få måneder i chefstolen.

Foto: Lars Krabbe

Det omtumlede onlineauktionshus Lauritz.com skal endnu engang have ny administrerende direktør.

Selskabet oplyser i en meddelelse via fondsbørsen, at Eric Norberg træder tilbage med omgående virkning.

»Uheldigvis har vi oplevet forskelligheder i ledelsestilen, der ikke har været mulige at overkomme. Derfor er det i den bedste interesse for Lauritz.com, at Erik Nordberg forlader selskabet,« skriver bestyrelsesformand og ejer Bengt Sundström i meddelelsen.

Den 37-årige Erik Nordberg blev hentet til onlineauktionshuset sidst i juli og erstattede ved den lejlighed Mette Sundstrøm, som er gift med Bengt Sundstrøm.

Nu er Nordberg, som kom fra en stilling som chef for det svenske lokalmedie Mitt, imidlertid færdig på posten efter kun ganske få måneder.

Selskabet mister i same omgang tre bestyrelsesmedlemmer.

Petra von Rohr, Henrik Blomquist og Josephine Salenstedt forlader ligeledes deres poster med øjeblikkelig virkning.

»Jeg og to andre bestyrelsesmedlemmer har et andet syn på, hvordan selskabet bør bliver styret og ledt. Det har fået os til at stoppe i bestyrelsen med øjeblikkelig virkning,« skriver Henrik Blomquist i sin egen pressemeddelelse om sagen.

Bengt og Mette Sundstrøm stiftede sammen Lauritz.com, der sidste sommer blev børsnoteret i Sverige. Børsnoteringen var omgivet af tumult og blev udskudt flere gange.

Siden da har resultaterne haltet for Lauritz.com. Finansdirektør Claus Boysen blev smidt på porten i november, samtidig med at selskabet fremlagde et skuffende regnskab for tredje kvartal.

BRANCHENYT
Læs også