Erhverv

Nyhed: Lars Marcher støber fremtidens kugler for Ambus toprival. Nyhed: Dom bremser lukrativ skattefinte for arvinger. Nyhed: Jesper Buch køber sig ind i børnetøjsforhandler. Analyse: Dette er finansmarkedets største frygt lige nu.

Kapitalfondes sats på skadeservice giver jackpot

Efter flere hårde år med milliontab tjener flere af de største skadeservicevirksomheder for alvor penge igen. Kapitalfonde har investeret i at skabe større, mere professionelle virksomheder, og det giver endelig gevinst.

Kapitalfondene sidder på ejerskabet af de største aktører inden for skadeservice i Danmark - og i Norden. Skadeservicevirksomhederne rykker ud, for at redde værdier og rydde op, når der f.eks. har været brand. Arkivfoto: Ilan Brender

Flere kapitalfonde kan efter adskillige års ejerskab nu se gevinsterne ved deres satsninger på skadeservice. Røde tal er vendt til overskud, og dermed rykker en yderligere gevinst nærmere - den, de kan indkassere, når de sælger virksomhederne videre.

Skadeservicevirksomheden SSG, som er ejet af den danske kapitalfond BWB Partners, kommer efter flere udfordrende år ud med både et positivt driftsresultat og en positiv bundlinje for andet regnskabsår i træk. Det samme gælder Recover Nordic, som den London-baserede kapitalfond Agilitas købte fra ISS-koncernen for godt fire år siden. ..

Læs også