Erhverv

Nyt medie for advokatbranchen går i luften

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) åbnede AdvokatWatch, der er et nyt onlinemedie om advokatbranchen.

Justitsminister Søren Pape Poulsen søsætter AdvokatWatch sammen med adm. direktør og chefredaktør på Watch Medier, Anders Heering (th). I baggrunden til højre ses redaktør på AdvokatWatch, Signe Ferslev Pedersen. Foto: Niels Hougaard

Advokater, virksomhedsjurister og alle andre med en særlig interesse for advokatbranchen fik tirsdag et nyt medie, da justitsminister Søren Pape Poulsen (K) sendte AdvokatWatch online for første gang.

Mediet er det seneste nye erhvervsmedie fra mediehuset Watch Medier, der drives af Jyllands-Posten.

Justitsministeren fremhævede, at han ser frem til at læse AdvokatWatch, der med en kritisk og konstruktiv tilgang »kigger branchen efter i sømmene og gør os alle sammen klogere«.

»Med jeres nye medie begynder et nyt kapitel for, hvordan retsområdet fremover bliver dækket i Danmark. Som justitsminister glæder det mig, at vi i Danmark nu får et nichemedie udelukkende med fokus på advokatbranchen, som har så vigtig en funktion for hele vores retssamfund,« sagde Søren Pape Poulsen.

AdvokatWatch vil på advokatwatch.dk opdatere læserne med nyheder om advokatbranchen og de juridiske afdelinger i de danske virksomheder. Det kommer ifølge redaktøren til at handle om strategi, ledelse, resultater, konkurrence, mandater, tvister, rådgivning, rammevilkår, innovation, teknologi, profiler, karriere, talent, løn, jobskifte mm.

»Vi ønsker at skabe et medie, der tager branchen alvorligt. Advokaterne spiller en vigtig rolle overalt i erhvervslivet. Det er en branche med indflydelsesrige og magtfulde aktører, og det er en branche, som fortjener et medie, der går tæt på, giver overblik og forholder sig konstruktivt og kritisk til de ting, der rører sig,« siger Signe Ferslev Pedersen, 40, redaktør for AdvokatWatch, der vil gøre læserne klogere på deres branche.

»Ambitionen er at klæde både chefen og medarbejderne på til deres hverdag i branchen – og dermed give dem en konkurrencefordel. Når du følger med på AdvokatWatch, ved du, hvad der foregår i branchen, herunder hvad dine konkurrenter foretager sig,« siger Signe Ferslev Pedersen, der har en fortid som reporter på bl.a. Berlingske Business og Dagbladet Børsen.

Mediet er det tiende digitale erhvervsmedie udgivet af Watch Medier, der sammen med Jyllands-Postens brede erhvervsmedie Finans de seneste år har ændret markedet for erhvervsjournalistik ved at tilbyde abonnementsbaseret digital erhvervsjournalistik.

Når du følger med på AdvokatWatch ved du, hvad der foregår i branchen, herunder hvad dine konkurrenter foretager sig.

Signe Ferslev Pedersen, redaktør for AdvokatWatch

Og hos Watch Medier håber man da også, at AdvokatWatch hurtigt vil opnå samme position i advokatbranchen, som Watch Mediers øvrige nichemedier har indtaget i deres respektive brancher.

»Det er op til os at bevise, at vi kan lave et relevant kvalitetsmedie om advokatbranchen og de juridiske afdelinger i de danske virksomheder. Kan vi det, er jeg ikke i tvivl om, at AdvokatWatch vil få samme succes som vores øvrige medier,« siger Anders Heering, adm. direktør og chefredaktør for Watch Medier.

»Vores øvrige medier har bekræftet os i, at der er et marked for uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik med fokus på substansen om de vigtigste brancher i dansk erhvervsliv. Vi oplever, at vores eksisterende medier typisk bliver set som arbejdsredskaber for medarbejderne i brancherne, der bliver klogere på markedet ved at følge med hos os,« siger han.

Ud over AdvokatWatch udgiver Watch Medier søstermedierne AMWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch, MedWatch og ShippingWatch.

BRANCHENYT
Læs også