Erhverv
0

Hotelkæde udvider massivt i Danmark: Flere end 1.880 hotelværelser til næste år

Zleep Hotels forventer massiv vækst i Danmark. Målet er 1.880 værelser i 2019 og 20 hoteller i 2020.

Kæden, der blev etableret i 2003, driver i dag ni hoteller i Danmark, der har en samlet kapacitet på 970 værelser. Arkivfoto: Mik Eskestad

I en tid med skarp konkurrence i den danske hotelbranche, hvor særligt udlejningsappen Airbnb sætter hotelpriserne under press, går en hotelkæde mod strømmen.

Zleep Hotels har nemlig oplyst, at hotelkæden har planer om at udvide massivt i Danmark det kommende år.

Det skriver branchemediet Standby.

Kæden, der blev etableret i 2003, driver i dag ni hoteller i Danmark, der har en samlet kapacitet på 970 værelser. Men i 2019 skal antallet være steget til 1.880 værelser, mens de nuværende ni hoteller skal stige til 20 i 2020, oplyser Zleep Hotels.

Indtil videre er placeringerne til de første fem hoteller fundet. Stederne tæller bl.a placeringer ved Royal Arena i København, Skejby i Aarhus og centrum i Hillerød. De fem nye lokationer kommer til at repræsentere 670 nye værelser.

Planerne om de massive udvidelser sker i en tid, hvor Zleep Hotels har vendt et underskud i 2014 til overskud på 2,6 mio. kr. efter skat i 2015 og endnu et overskud på 3,4 mio. kr. i 2016, som er det seneste tilgængelige regnskab.

Ifølge Standby bliver ekspanderingen muliggjort af en række pengestærke investorer. Heriblandt ATP Ejendomme, PFA ejendomme, FastPartner, Pension Danmark og A. Enggaard.

Udover de nye hoteller har Zleep Hotels oprettet et driftsselskab med navnet Core Hospitality, der skal drive hoteller under andre hotel-brands. Selskabet har således overtaget driften af Hotel Marina i Vedbæk og Københavns nyeste hoteludbyder Moxy Hotels, der er et brand under den internationale hotelkæde Marriott Hotels.

BRANCHENYT
Læs også