Erhverv

Nyhed: Lars Marcher støber fremtidens kugler for Ambus toprival. Nyhed: Dom bremser lukrativ skattefinte for arvinger. Nyhed: Jesper Buch køber sig ind i børnetøjsforhandler. Analyse: Dette er finansmarkedets største frygt lige nu.

Danske lampe-iværksættere gør klar til global succes - med legetøjsmillioner i ryggen

Med millioner i ryggen fra både statens pujler og private investorer er iværksætterne hos Shade nu klar til at sælge en særlig lampe, de har opfundet. Allerede inden lampen var klar, gik salget over alle forventninger.

Bo Puggaard Hansen (tv.) og Mathias Christiansen opdagede, at de begge forgæves havde let efter en fleksibel lampe. Efter en masse research sagde de to DTU-venner deres faste job op og stiftede Shade. Foto: PR

Det skulle være den endelige test. Appellerede lampen ’Orb’ så bredt, at også hr. og fru Danmark ville give 3.000 kr. for den?

En weekend med en bod i Kolding Storcenter skulle give svaret. Lampen var ikke sat i produktion endnu, og dankort-automaten på disken var ikke koblet op. Men 24 forbipasserende satte dankortet i og var klar til at betale, alene i løbet af lørdagen...

Læs også