Erhverv

Millionsmæk til håndboldstjernes rejseselskab

Det seneste regnskabsår for Travel Sense, der er medejet af Camilla Andersen, har været alt andet end kedeligt.

Camilla Andersen ses her, da hun i 2012 blev en del af sportens hall of fame. Foto: Ernst van Norde

En tabt sag i landsretten og en tidligere direktørs dispositioner har vist sig at blive dyrt for rejseselskabet Travel Sense.

For selskabet kom ud af det seneste regnskabsår med et »ikke tilfredsstillende« underskud efter skat på knap 1,2 mio. kr.

Det viser et nyt regnskab fra Travel Sense, som er stiftet, medejet og ledet af den tidligere håndboldstjerne Camilla Andersen.

Årsagen til Travel Senses seneste underskud skal som sagt findes i, at resultatet er påvirket af en række omkostninger af engangskarakter.

Et nederlag i landsretten til en kunde har betydet, at Travel Sense har skullet betale erstatning og procesomkostninger. Nederlaget påvirkede det seneste års resultat negativt med 455.000 kr.

Ifølge Travel Sense er de penge nu endelig tabt, ligesom selskabets drift ikke længere forventes at blive påvirket af sagen.

Af regnskabet fremgår det også, at det har kostet Travel Sense 500.000 kr., at en række projekter, der blev igangsat af en tidligere direktør, ikke bliver gennemført.

Den tidligere direktør og medejer er i øvrigt Allan Ravn, der tidligere har været en bærende spiller for fodboldklubben Brøndby IF.

Han stoppede som direktør i maj sidste år og blev i den forbindelse desuden købt ud af selskabet.

Camilla Andersen overtog dirigentstokken og bød siden iværksætteren Birgit Aaby, kendt fra DR-programmet "Løvens Hule", velkommen som ny medejer af Travel Sense.

Birgit Aaby blev medejer med virkning fra den 1. juli 2017, hvor der også blev skudt 800.000 kr. ind i selskabet i frisk kapital.

Travel Sense slår sig især op på skræddersyede rejser til virksomheder, ligesom selskabet sælger sportsrejser til privatkunder.

Rejseselskabet blev stiftet i 2002 af Camilla Andersen. Siden skiftede Travel Sense ejer flere gange, men i 2014 købte Camilla Andersen selskabet tilbage fra TUI.

BRANCHENYT
Læs også