Erhverv

Verdens bedste job? Milliardær søger sekretær til sin tropeø

Milliardæren Richard Branson søger en personlig sekretær til at arbejde på sin private ø i Caribien.

Sådan ser "kontoret" ud for Bransons kommende sekretær på milliardærens caribiske ø, Necker Island. Foto: Todd Vansickle (AP)

Drømmer du dig også sommetider væk fra et gråt og vinterkoldt kontorlandskab?

Så skulle du måske tage at søge stillingen, hvor kontoret består af hvide sandstrande, palmer og azurblåt hav.

Virgin-milliardær Richard Branson søger nemlig en personlig sekretær til sin private tropeø, Necker Island, ud for Puerto Ricos kyst i det caribiske hav.

Det skriver Business Insider.

»Kunne du tænke dig at arbejde på Necker Island? Ja, det tænkte vi nok,« lyder indledningen i et jobopslag, der blev lagt op på Virgin Groups Linkedin-side torsdag.

Stillingen omhandler to job - dels som personlig assistent til øens general manager Keny Jones, dels som sekretær for Richard Bransons kontor.

Umiddelbart bliver der dog ikke tale om en badeferie.

Blandt arbejdsopgaverne er kalender- og mailhåndtering, rejsebookinger og vikararbejde for Richard Bransons egen personlige assistent samt en masse andre »administrative opgaver«. Virgin skriver yderligere, at de søger en person med »fantastiske organisatoriske evner« og praktisk erfaring fra et travlt kontor.

Ansøgere skal vedlægge CV og en personlig video på max. to minutter, hvori de forklarer, hvorfor netop de er den rette til at bestride den stillingen.

»Hov, lige en enkelt ting til: Hvis du søger stillingen, skal du i øvrigt være klar til at flytte til Necker Island,« bemærkes det også sidst i opslaget.

Richard Branson købe i 1978 Necker Island for blot 180.000 dollars svarende til godt en mio. kr. Øen kan have over 30 gæster ad gangen med en overnatningspris på et godt stykke over 300.000 kr.

Flere berømtheder har i tidens løb besøgt øen, heriblandt prinsesse Diana, skuespillerinden Kate Winslett og Obama-parret.

Richard Branson er grundlægger af Virgin-imperiet, der bl.a. tæller pladeselskab, flyrejser og rumfart, og han er verdens 327. rigeste person med en personlig formue på knap 34 mia.kr. ifølge Bloombergs milliardær-index

Virgin Group har ifølge selskabet selv 69.000 ansatte i 35 lande og omsatte i 2017 for 139 mia. kr.

BRANCHENYT
Læs også