Erhverv
0

Lufthavnsdirektør har sagt op: »Hverdagen hænger ikke rigtigt sammen«

Billund Lufthavn skal have ny adm. direktør. Kjeld Zacho Jørgensen stopper med udgangen af maj.

Kjeld Zacho Jørgensen forlader sin post som topchef i Billund Lufthavn. Foto: Joachim Ladefoged.

Efter otte år i spidsen for Danmarks næststørste lufthavn, Billund Lufthavn, har Kjeld Zacho Jørgensen sagt sin stilling op.

Det fortæller han til branchemediet check-in.dk.

Kjeld Zacho Jørgensen kan ikke længere forene sin bopæl i norske Bergen med et job i Billund. Han bliver nu erstattet af Billund Lufthavns nuværende kommercielle direktør, Jan Hessellund.

»Jeg har haft otte fantastiske år i Billund Lufthavn. En spændende arbejdsplads med engagerede medarbejdere og en udvikling som jeg har været så privilegeret at være en del af. Men jeg må erkende, at med et arbejde i Billund og familien i Bergen hænger hverdagen ikke rigtigt sammen. Og det har jeg nu taget konsekvensen af. Det har været en beslutning, der har krævet mange overvejelser, men jeg er sikker på, at det er det rigtige at gøre,« siger Kjeld Zacho Jørgensen til check-in.dk.

Den nu afgående lufthavnsdirektør har stået i spidsen for Billund Lufthavn siden april 2010. Siden har lufthavnen øget både omsætningen og antallet af passagerer betydeligt, så den i dag er landets næststørste.

Bestyrelsesformand i lufthavnen, Claus Nylandsted Andersen, siger til check-in.dk, at Kjeld Zacho Jørgensen har været »en visionær og innovativ direktør med et stort engagement.«

Han er desuden tilfreds med den afløser, som Billund Lufthavn har fundet.

Kjeld Zacho Jørgensen kom i sin tid til Billund Lufthavn fra en stilling som adm. direktør i Region Syddanmark.

BRANCHENYT
Læs også