Erhverv

Carsten Dilling skal ind i bestyrelsen hos Højgaard-selskaber

I Højgaard Holding skal Carsten Dilling efter planen vælges ind i bestyrelsen i forbindelse med den ordinære generalforsamling den 5. april Foto: Stine Bidstrup

Højgaard Holding og entreprenørselskabet MT Højgaard, der er delvist ejet af førstnævnte, vil have den tidligere TDC-topchef Carsten Dilling ind i bestyrelsen. Det fremgår af en meddelelse til fondsbørsen fredag eftermiddag.

Carsten Dilling foreslås valgt ind i bestyrelsen i stedet for Carsten Bjerg, der er næstformand hos Højgaard Holding og menigt medlem i MT Højgaard-bestyrelsen. Han har ikke ønsket at genopstille til nogen af de positioner.

I Højgaard Holding skal Carsten Dilling efter planen vælges ind i bestyrelsen i forbindelse med den ordinære generalforsamling den 5. april, mens der hos MT Højgaard skal afholdes ekstraordinær generalforsamling samme dag for at få den tidligere TDC-direktør valgt ind.

Carsten Dilling er i forvejen aktiv i en stribe andre bestyrelser, hvor han blandt andet er formand hos NNIT og Icotera samt medlem af bestyrelsen hos Terma.

Derudover er han medlem af bestyrelsen hos luftfartsselskabet SAS, hvor han tilmed er indstillet til at afløse Fritz Schur som formand ved dette års generalforsamling.

Højgaard Holding ejer 54 pct. af MT Højgaard, mens Monberg & Thorsen, der også er børsnoteret, ejer de sidste 46 pct.

BRANCHENYT
Læs også