Erhverv

Ugens vinder & tabere: Presset stiger på Danske Bank-formand Ole Andersen før skæbnetime

Nye belastende oplysninger om topchef Thomas Borgens rolle i den spegede hvidvaskskandale i Danske Bank øger presset på formand Ole Andersen, før bankens egen undersøgelse af sagen bliver præsenteret i næste uge.

På onsdag fremlægger Ole Andersen, bestyrelsesformand i Danske Bank, bankens egen rapport i den spegede sag om mulig hvidvask for milliarder i  Estland. Rapporten bliver den foreløbige kulmination på skandalen, som har martret ledelsen i månedsvis. Foto: Rune Aarestrup Pedersen

Vinder I: Karen Hækkerup, afgående direktør i Landbrug & Fødevarer

Karen Hækkerup har sagt sit topjob op. Den officielle forklaring? Behovet for mere tid sammen med familien. Står det til troende, har de fire år i spidsen for en af landets mest magtfulde interesseorganisationer, Landbrug & Fødevarer, åbenbart ikke været uden personlige omkostninger for hende, og så må man tage konsekvensen. Det har Hækkerup valgt, og respekt for, at hun viser omverdenen, at der ikke kun er én vej ned fra bjerget. Det ligner unægteligt et tab for landbruget, der nu mister en højprofileret stemme med appel og politisk tæft. ..

Læs også
Top job