Erhverv

Morten Ballisager tjener millioner på fyringsrunder

Konsulenthuset Ballisager har i det seneste regnskabsår haft den højeste omsætning nogensinde.

Morten Ballisager beskæftiger omkring 70 medarbejdere i sit HR-firma, der de seneste 10 år har haft et samlet overskud på knap 33 mio. kr.

Når der skal fyres, er det godt nyt for Morten Ballisager.

For hans HR-firma, der går under navnet Konsulenthuset Ballisager, bliver i højere og højere grad brugt som sparringspartner under fyringsrunder ved andre virksomheder.

Den del af forretningen er stærkt medvirkende til, at Konsulenthuset Ballisager netop har offentliggjort et regnskab med den højeste omsætning i virksomhedens 10-årige historie.

Samtidig blev det til et overskud efter skat på 3,4 mio. kr., næsten en syvdobling af resultatet fra året forinden.

»Paradoksalt nok er det – midt i højkonjunkturen – de mange fyringsrunder, der medvirker kraftigt til vores pæne resultat. Vi er i dag en af landets mest benyttede konsulent-teams, når virksomheder skal igennem en fyringsrunde. Det kan mærkes på vores samlede bundlinje,« siger Morten Ballisager, direktør i og ejer af Konsulenthuset Ballisager, i en pressemeddelelse.

Konsulenthuset Ballisager har haft overskud i hvert af sine første 10 leveår. I perioden er det blevet til et samlet overskud på knap 33 mio. kr.

Morten Ballisager håber, at indeværende regnskabsår kan byde på endnu mere vækst.

»Vi skal i det kommende år styrke vores rekrutteringsforretning signifikant, samtidig med at den samlede forretning skal bevæge sig ind i en digitaliseringsproces. Det kan i sig selv være udfordrende i en virksomhed, der er vant til at leve af ”the human touch”. Men vi forventer faktisk, at digitaliseringen vil kaste flere jobs af sig – ikke færre,« siger han.

Morten Ballisager bliver ofte brugt som karriereekspert hos en række danske medier, og i 2016 lykkedes det ham at få den erfarne medieleder Per Mikael Jensen i sin virksomheds bestyrelse. Der er Per Mikael Jensen fortsat placeret.

Konsulenthuset Ballisager beskæftigede i gennemsnit 68 medarbejdere i det netop overståede regnskabsår.

Læs også
Top job