Erhverv

Ugens vinder: Frank Vang-Jensen rykker til tops i Nordea

Efter en turbulent tid i toppen af den skandinaviske finanssektor, der endte med en brutal fyring, er Frank Vang-Jensen tilbage i koncernledelsen i Nordens største bank.

Frank Vang-Jensen, adm. direktør i Nordea Danmark, er netop blevet forfremmet til koncerndirektør i Nordens største bank, og dermed er han tilbage på toppen af den nordiske finanssektor. Et sted, hvor Vang-Jensen tidligere har været som koncernchef for svenske Handelsbanken. Foto/illustration: Tobias Nicolai Kvist Larsen / Anders Thykier.

Vinder I: Frank Vang-Jensen, ny koncerndirektør i Nordea og privatkundechef for hele Norden

Karrierevejen har været noget turbulent for Nordeas danske landechef, Frank Vang-Jensen. Men i denne uge stod den på optur, da han blev indlemmet i koncerndirektionen i Nordens største bank som ny privatkundechef for hele Norden. Før tiden i Nordea havde han som topchef for Handelsbanken i Danmark stor succes med at udvikle bankens aktiviteter herhjemme. Det gik så godt, at han senere røg helt til tops som øverste koncernchef i den store svenske bank for blot 15 måneder senere at blive fyret på brutal vis af Handelsbankens formand, der offentligt ikke lagde fingre imellem om, at Vang-Jensens manglende evner var selve årsagen, men nu er han altså tilbage i toppen af den skandinaviske finanssektor...

Læs også