Erhverv

Kendte danske velhavere skyder millioner i hotelportal

Nustay har fået en ny kapitalindsprøjtning til en endnu mere offensiv markedsføring af hotelportalen.

Nustay håber at kunne konkurrere med hotelportaler som Expedia og Booking.com. Den danske hotelportal har netop fået nye millioner fra investorer.

Den storsatsende danske hotelportal Nustay har igen hentet millioner i forsøget på at blive en global spiller i rejsebranchen.

I denne omgang er der blevet skudt 6 mio. kr. ind i Nustay fra både nuværende og nye investorer. Det fortæller Nustays adm. direktør, Mathias Lundø Nielsen.

»En håndfuld af de eksisterende investorer samt nogle nye, herunder vores finansdirektør og jeg selv står for kapitaltegningen og har skudt i alt 6 mio. kr. ind for at booste vores markedsføringsaktiviteter, da vores platform og nøgle-KPI'er nu har nået en udvikling, hvor aktiviteten kan øges. Det ser meget tilfredsstillende ud på alle fronter,« siger han i en skriftlig udtalelse til Finans.

Hvis væksten i Nustay fortsætter, vil 2019 også byde på yderligere kapitalforhøjelser, oplyser Mathias Lundø Nielsen.

Blandt de nuværende medejere af Nustay er Saxo Bank-milliardæren Lars Seier Christensen, madrigmanden Simon Skouboe, it-millionæren Magnus Kjøller og komikeren Casper Christensen.

Som bestyrelsesformand har Nustay én af de højst placerede danske kvinder i internationalt erhvervsliv i form af Lone Fønss Schrøder.

Ifølge ifølge Mathias Lundø Nielsen er Nustay blevet godkendt af Google til at markedsføre sig gennem Google Hotel Ads.

»Det har klart været en gamechanger for os. Vi kender ikke til andre startups i hele verden, der er blevet godkendt til at bruge denne markedsføringsteknologi grundet skrappe resultat- og brugerkrav, så det er klart en blåstempling af Nustay,« siger han.

Nustay blev stiftet i 2014 og har endnu ikke givet overskud. De første tre regnskabsår er det blevet til et samlet tab på omkring 9 mio. kr.

Idéen bag Nustay er at matche hoteller med gæster, der har indtastet en lang række oplysninger om sig selv. Jo flere oplysninger, hotellerne får, desto bedre priser kan der tilbydes.

Nustay beskæftiger mere end 60 ansatte i Danmark og Ukraine. Portalen har mere end 1,5 mio. hoteller og lejligheder i sin database.

Læs også
Top job