Erhverv

Nyhed: Brugte biler går som varmt brød. Nyhed: I 2022 bliver det »endnu dyrere at være dansker« ifølge økonomer. Nyhed: Mange råvarer er på vej ind i en supercyklus. Analyse: Forbrugervagthund kan komme kunderne til undsætning - måske er negative renter ulovlige.

Hartmann vil udvide bestyrelsen - foreslår tidligere minister

Hartmann foreslår den tidligere socialdemokratiske minister Karen Hækkerup. Foto: Niels Hougaard.

Emballageproducenten Brdr. Hartmann vil udvide sin bestyrelse med yderligere to medlemmer.

Derfor stilles der til selskabets generalforsamling 9. april 2019 et forslag herom, fremgår det af en meddelelse til fondsbørsen.

- Hartmanns markeder gennemgår en spændende udvikling i disse år, hvor bæredygtighed og forståelse for forbrugeradfærd bliver stadig vigtigere konkurrenceparametre. Derfor lægger vi op til at styrke bestyrelsen med indstillingen af tre stærke profiler til valg på generalforsamlingen i 2019, lyder det fra bestyrelsesformand Agnete Raaschou-Nielsen i meddelelsen.

Det nuværende bestyrelsesmedlem Jørn Mørkeberg Nielsen har besluttet, at han ikke genopstiller, hvorfor der skal vælges tre nye medlemmer, hvis forslaget vedtages.

Til de ledige poster har Hartmann blandt andre foreslået den tidligere socialdemokratiske minister Karen Hækkerup, der seneste har været adm. direktør for interesseorganisationen Landbrug & Fødevarer.

Derudover er Coops koncerndirektør, Jan Madsen, også blevet foreslået, ligesom at Marianne Schelde, finansdirektør i Thornico Holding, er indstillet som repræsentant for selskabets hovedaktionær, Thornico Holding.

Læs også
Top job