Erhverv

Kasi-Jesper sælger "ejerandele" for at betale regninger og sejrsfest

Kasi-familien skylder 1,8 mio. kr. til familiens konkursramte moderselskab, forklarer boets kurator i en redegørelse.

Artiklens øverste billede
Jesper ”Kasi” Nielsen færdiggør i denne uge sin booking af Royal Arena, hvor han håber at holde sejrsfest i løbet af det kommende år. Foto: Niels Hougaard

Jesper ”Kasi” Nielsen gør lige nu en stor dyd ud af at reklamere for, hvad der ifølge ham bliver en sikker sejr i milliardslagsmålet mod smykkekoncernen Pandora.

Han udlodder ”ejerandele” til 10.000 kr. stykket i den potentielle milliarderstatning fra Pandora i den igangværende voldgiftssag mellem parterne.

Ifølge Jesper Nielsen er der snart solgt 650 andele, altså for 6,5 mio. kr. i alt, og han forventer at sætte yderligere 100 til andele til salg. Angiveligt har der været mere end 4.000 forespørgsler på andelene.

Derudover har Jesper Nielsen solgt en andel på 9 pct. af den mulige milliardbod til en gruppe bekendte i Spanien.

Men kan Kasi-Jesper forstå, hvis nogen tænker, at han akut har brug penge, når han sælger ud af sin mulige erstatning?

»Nej, det kan jeg ikke forstå. (...) Sagerne mod Skat påførte min familie et tab på over 20 mio. kr. på trods af, at vi vandt dem. At vi kan få sagerne dækket ind ved at sælge små procenter af vores earnout-betaling, er vel et tegn på, at vi har en god sag,« skriver han i en mail til Finans.

Skal det forstås sådan, at salget af ejerandele i sagen mod Pandora går til at betale sagsomkostninger?

»Det første salg til kammeraterne gjorde. Man får godtgjort noget til advokater, men slet ikke noget, der minder om de reelle omkostninger. Det her (ejerandelene til 10.000 kr. stykket, red.) går rent til festen i Royal Arena, og den bliver god,« skriver Jesper Nielsen, der glæder sig over, at mange støtter op om ham.

Han færdiggør i denne uge en kontrakt med Royal Arena om at booke den enorme multihal til ”The official Kasi earnout-party”. Festen kommer til at foregå i enten november 2019 eller marts 2020, afhængig af tidspunktet for sagens afslutning og naturligvis, om Jesper Nielsen trækker sig sejrrigt ud af sagen.

Men hvis der ender med at blive holdt Kasi-fest i Royal Arena, skal gæsterne nok vente til 2020.

Finans har fået aktindsigt i en ny redegørelse i konkursboet efter Kasi-familiens moderselskab, Dojajean Holding. Af den fremgår det, at voldgiftssagen mod Pandora først bliver delforhandlet i midten af 2019.

»Afslutningen (af konkursboet, red.) vil afhænge af, hvornår den verserende voldgiftssag afsluttes. Afslutning kan dog for nærværende ikke forventes at foreligge før tidligst primo 2020,« står der i redegørelsen, som er underskrevet af kurator Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten.

Kuratoren oplyser til Finans, at han har tavshedspligt om sagen mod Pandora, som han fører for konkursboet.

Til gengæld forklarer Boris Frederiksen, at han har drøftelser med Kasi-familien om 1,8 mio. kr., som konkursboet har til gode hos Amazing Jewelry ApS, der netop er ejet af familien.

Ifølge redegørelsen blev de 1,8 mio. kr. brugt til opstarten af Amazing Jewelry, der er familiens nyeste smykkefirma.

»Det var et tilgodehavende, der skulle være opstået i 2012 i det daværende Endless Jewelry , der senere blev til Amazing. Kurator og vores revisorer arbejder stadig på, hvor det stammer fra. Det afventer vi - og hvis det skulle vise sig, at det er rigtigt - så betaler vi det selvfølgelig,« skriver Jesper Nielsen til Finans om tilgodehavendet.

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.