Erhverv

Medie: Vestas vil gå efter kontrollerende andel i indisk rival

Vestas søger en vej ind på det indiske marked og vejen dertil kan være opkøb. Netop det er Vestas ifølge amerikanske CNBC igang med ved at købe en kontrollerende aktiepost i den indiske vindmølleproducent Vestas.

Vestas er ifølge amerikanske CNBC interesseret i at købe en kontrollerende aktiepost i indiske Suzlon. Foto: Kimamo Kabii

Den danske vindmølleproducent Vestas er ifølge amerikanske CNBC i forhandlinger om at købe en kontrollerende aktiepost i den indiske konkurrent Suzlon.

Det skriver CNBC på det sociale medie Twitter, hvor der henvises til anonyme kilder. En eventuel aftale først skal godkendes af Suzlons kreditorer, lyder det ydermere.

Forhandlingerne om værdisætningen kører ifølge det amerikanske medie lige nu, men Vestas ventes snart at komme med et åbent tilbud.

Suzlon har ikke ønsket at kommentere rygtet over for CNBC, men ifølge Bloomberg News siger selskabet, at det arbejder med flere forskellige løsninger for at nedbringe sin gæld.

I en kommentar til Ritzau Finans afviser Vestas at kommentere det konkrete rygte på nuværende tidspunkt.

- Vestas' strategi er baseret på organisk vækst, og som vi har sagt før ved lignende spekulationer, betyder vores markedsførende position, at vi er åbne for yderligere konsolideringsmuligheder for at accelerere vores strategi, hvis sådanne skulle opstå, lyder det.

Selskabet fastslår desuden, at det vil udsende en selskabsmeddelelse, hvis der i henhold til børsens regler er krav om det.

BRANCHENYT
Læs også