Erhverv

Efter konkurs: Selskabet bag BR og Toys "R" Us holder onlineauktion

Designermøbler og legetøj fra det konkursramte Top-Toy skal nu sælges på en stor onlineauktion.

Der forventes at være mange bydere på Top-Toys lagerbeholdning. 
Foto: Gregers Tycho

Nu skal effekterne fra det konkursramte Top-Toy sælges.

Selskabet, der står bag legetøjskæderne BR og Toys ”R” Us, sælger ud af varer og møblement på en stor onlineauktion, som auktionshuset Dab A/S afholder.

Den første aution vil primært indeholde designermøbler, kontorinventar og it-udstyr, men vil man have fingrene i legetøj, bliver det også en mulighed ved en auktion senere på foråret.

Alle effekterne har en værdi af mere end 50 millioner kroner, og der er tale om inventar fra 226 BR-butikker og 72 Toys ”R” Us-butikker. Dertil også legetøj fra Lego.

I slutningen af december blev Top-Toy erklæret konkurs, og selvom Salling Group har købt rettighederne til Fætter BR-brandet og inden længe åbner flere forretninger, så skal der stadig sælges en stor del effekter fra det tidligere selskab.

»Vi er meget tilfredse med den endelige aftale, hvor vi i løbet af foråret skal bortauktionere en omfattende mængde kontor- og lagerinventar fra Top-Toy. Med mere end 35 års erfaring indenfor netop denne type auktioner, er det ikke en fremmed opgave for os som auktionshus, men volumen er noget større, end vi har oplevet tidligere. Det ser vi som en spændende udfordring og sætter alle sejl ind på et godt forløb både før, under og efter auktionen,« siger direktør hos Auktionshuset Dab, Kåre Madsen.

Auktionshuset Dab forventer en stor interesse for auktionen, og derfor bliver det også muligt for potentielle bydere at tage et nærmere kig på de mange artikler, inden auktionen slutter den 18. marts.

Selve udleveringen af de mange artikler sker ligeledes fra Top-Toys hovedsæde i Vallensbæk.

Læs også