Erhverv

AT&T starter en ny Hollywood-enhed

Telegiganten AT&T er hurtige i håndteringen af selskabets nye underholdningsenhed, WarnerEntertainment, som skal inkludere kanalerne HBO og TNT, og skal ledes af en udefrakommende. Foto: AP Photo/HBO Foto: AP/HBO

Amerikanske AT&T sætter gang i selskabets nye Hollywood-afdeling, blot dage efter overtagelsen af underholdningsgiganten Time Warner.

Det skriver Financial Times.

Telegiganten AT&T er hurtige i håndteringen af selskabets nye underholdningsenhed, WarnerEntertainment, som skal inkludere kanalerne HBO og TNT, og skal ledes af en udefrakommende.

Det er Robert Greenblatt, der er tidligere bestyrelsesformand i NBC Entertainment, der er blevet ansat til at lede AT&T's nye afdeling. Robert Greenblatt har været med i udviklingen af en række hit-Tv-serier.

HBO og andre kanaler fra Timer Warner har før fungeret med en høj grad af selvstyre, men AT&T udtaler, at teleselskabet ønsker at samle netværkerne, for at nå en "mere koordineret tilgang til selskabets oprindelige programlægning", ifølge Financial Times.

Investorerne viser bekymring mandag, da AT&T's aktieværdi faldt med næsten 4 pct.

Analytikere har advaret mod kulturforstyrrelser i Time Warner, der skal rebrandes som WarnerMedia, og ser overtagelsen som foruroligende.

- De af os med nok grå hår kan huske, at forrige forsøg på at blande kulturene fra teleselskaber og medieselskaber alle er endt skidt, siger en analytiker fra analyseselskabet Moffet Nathanson til Financial Times.

BRANCHENYT
Læs også