Erhverv

Ugens vinder: Danske Banks vragede kronprins gør stærkt comeback

Tidligere kronprins i Danske Bank Tonny Thierry Andersen fik genoprejsning i denne uge, da han påny trådte ind i toppen af den danske finanssektor som ny koncerndirektør i Nykredit.

Tonny Thierry Andersen blev i denne uge udnævnt til ny koncerndirektør i Nykredit. Det sker, efter at Thierry i en længere årrække var fast del af topledelsen i Danske Bank, som han dog endte med at forlade af egen fri vilje sidste år. Foto: Polfoto Foto: Stine Bidstrup

Vinder I: Tonny Thierry Andersen, kommende koncernchef i Nykredit

Først mangeårig kronprins og direktionens darling, så vraget kronprins, der lettere forslået måtte vige pladsen for en ung ny af slagsen. Og til sidst valgte Tonny Thierry Andersen så at tage sit gode tøj og gå. Det skulle alligevel ikke være i Danske Bank, at han kravlede helt til tops. Historien synes cyklisk, for onsdag gjorde Thierry sørme comeback som ny koncerndirektør i Nykredit. Her får han ansvaret for både erhvervs- og privatkunder, og er der noget, Thierry er komfortabel med, det er kunderne. Og samtidig kan Nykredit-formand Steffen Kragh jo glæde sig over, at han har fået en gammel kronprins ind i huset, der også ville kunne tage over, hvis topchef Michael Rasmussen skulle få den berømte tagsten i hovedet.
..

BRANCHENYT
Læs også