Erhverv

Agillic-direktør efter et år på First North-børsen: »Jeg undrer mig. Jeg kan ikke følge logikken«

Den danske "babybørs" First North er generelt blevet udråbt til en fuser. Det frustrerer Jesper Valentin Holm, direktør for Agillic, som efter et år på First North har leveret mere vækst end forventet, men kan se kursen falde.

Jesper Valentin Holm har siden 2015 stået i spidsen for Agillic, som efter at have rejst 36 mio. kr. på First North-børsen nu er i fuld gang med et udenlandsk væksteventyr. Men at være børsnoteret har været en anden oplevelse end forventet. Foto: Lars Krabbe

Omsætningen er steget med 51 pct. på et år til 39 mio. kr. Udover den faste kundebase på hjemmebane i Skandinavien begynder salget nu at vokse på store markeder som England og Tyskland. Og alt ser fint ud i forhold til at ramme målet om 100 mio. kr. i omsætning i 2020, målt på månedsbasis. Med sorte tal på bundlinjen.

Alligevel er aktiekursen faldet fra 38 kr. til 26 kr. i løbet af det år, som it-firmaet Agillic har været noteret på First North-børsen i Danmark. Og det forstår direktør Jesper Valentin Holm ikke. ..

BRANCHENYT
Læs også