Erhverv

De startede som 18-årige: Skolekammerater tjener millioner på tilbehør

To klassekammerater har på ét år fordoblet fortjenesten og tjener millioner på at sælge accessories til mænd.

Trendhim har flere gange måtte finde større lokaler til virksomheden grundet vækst. Foto: Jonas Waagner Mikkelsen

Smykker, tasker og punge er en særdeles indbrigende forretning for to tidligere handelsskolekammerater.

I 2007 startede de 18-årige barndomsvenner Mikkel Andersen og Sebastian Petersen virksomheden Trendhim, der sælger tilbehør til mænd.

I dag er virksomheden er millionforretning, og det seneste regnskab for 2018 viser et overskud på lidt over 8 mio. kr. Det er mere end en fordobling siden sidste år, hvor der landede lidt over 3 mio. kr. på bundlinjen.

Virksomheden består ud over Mikkel Andersen og Sebastian Petersen også af Martin Christiansen, der stødte til i 2013 og som senere er blevet både direktør og partner.

Det hele startede på et drengeværelse, hvorfra de to venner fik idéen at drive en webshop. Siden da er virksomheden flyttet mere end tre gange på grund af pladsmangel, og nu får virksomheden domicil i Gedved tæt ved Horsens, hvor 3000 kvadratmeter skal danne rammerne om Trendhim og de 35 fuldtidsansatte, virksomheden i dag består af.

Trendhim
  • Trendhim er en webshop, der sælger accessories og tilbehør til mænd.
  • Virksomheden blev grundlagt i 2007 af Mikkel Andersen og Sebastian Petersen.
  • Regnskabet for 2018 viser et overskud på lidt over 8 mio. kr.
  • Bruttofortjenesten lå på lidt over 21 mio. kr.
  • Trendhim er placeret i Gedved tæt ved Horsens.

Trioen bag Trendhim har ikke ønsket at kommentere på det nyeste regnskab til Finans, men de har tidligere fortalt, hvordan arbejdspresset kom bag på dem.

»Hvis nogen havde fortalt mig på daværende tidspunkt, at de næste to år ville stå på arbejde 16 timer om dagen, uden løn, begrænset socialt liv og yderligere 80.000 kr. i investering, havde jeg nok tænkt mig om en ekstra gang,« har Sebastian Petersen udtalt til Connery.dk.

Nu kan vennerne bag Trendhim dog nyde godt af det hårde arbejde og indtjeningen, der ser ud til at stige år for år.

»Ledelsen forventer for regnskabsåret 2019 ligeledes vækst på både omsætning og resultat, samt en endnu stærkere position i markedet,« fremgår det af det nyeste regnskab, ligesom virksomheden også forventer at skulle ansætte endnu flere medarbejdere det kommende år.

»Ledelsen ønsker at bibeholde samt investere i en høj grad af knowhow i selskabet, og foretager derfor fortsat investeringer i nye ansættelser.«

BRANCHENYT
Læs også