Erhverv

Netcompany køber hollandsk selskab

André Rogaczewski, direktør for Netcompany. Foto: Stine Bidstrup

Softwareselskabet Netcompany køber det hollandske selskab QDelft.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet mandag morgen.

Det hollandske selskab har 105 ansatte, og Netcompany betaler 5 mio. euro med det samme, fremgår det af meddelelsen.

Derudover kan prisen vokse baseret på selskabets finansielle præstationer i fremtiden.

- Jeg er meget glad for, at vi med QDelft har fundet nøglen til det attraktive hollandske it-marked. De har et imponerende og super kompetent team, der som Netcompany har vist både vilje og evne til at vinde og fremfor alt levere kvalitet, siger André Rogaczewski, der er administrerende direktør hos Netcompany, i meddelelsen.

- Den kultur er et afgørende parameter for os. Nu står vi endnu stærkere positioneret til at fortsætte væksten på det nordeuropæiske marked helt i tråd med vores ambitiøse vækststrategi, fortsætter topchefen.

Han lægger vægt på, at det hollandske selskab er et godt match for Netcompany, og at selskabet kan integreres i Netcompanys kultur.

QDelft blev grundlagt i 1996 og er blandt de 250 hurtigst voksende selskaber i Holland. Selskabets nuværende administrerende direktør, Sander Kluin, ser ligeledes et godt match mellem de to selskaber.

- Vi har fulgt Netcompanys fantastiske vækstrejse og er imponerede over selskabets evne til at levere store, komplekse og samfundskritiske it-løsninger i topkvalitet. Jeg er både stolt og glad for, at vi nu bliver en del af Netcompany. Vi kan i fællesskab skabe store resultater på det hollandske marked, siger han i meddelelsen.

QDelft omsatte sidste år for godt 50 mio. kr.

Netcompany skal - ud over de 5 mio. euro i forudbetaling - betale yderligere et beløb baseret på driftsindtjeningen i det hollandske selskab i de kommende år.

BRANCHENYT
Læs også