Erhverv

Danske iværksættere henter 375 mio. kroner: »Det bliver et sindssygt spændende eventyr«

Pleo, der står bag en ny fortolkning af firmakreditkortet, har rejst 375 mio. kr. fra investorer. Nu gælder det hurtig vækst – for alene med Europa som marked kan Pleo efter egen vurdering blive en af Danmarks største virksomheder.

Rollen som finansdirektør hos Tradeshift fik Jeppe Rindom til at opfinde en ny slags firmabetalingskort. Resultatet blev Pleo, som nu har fået over en halv milliard kroner fra investorer. Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen

For et år siden landede der 100 mio. kr. på bankbogen hos den dengang lille start-up Pleo. Og selvom der stadig er masser tilbage på kontoen, har Pleo nu overgået sig selv og har rejst hele 375 mio. kr. i sin anden runde, den såkaldte serie B. Det er største serie B-runde i Danmark nogensinde – og var egentlig slet ikke nødvendig for Pleo.

»Det var ikke fordi, vi havde brug for pengene nu. Men vi har nået rigtig meget på det her år, og vi har fået succes i Tyskland og Sverige også. Så vi kunne se, at vi kunne gå videre og få succes på mange markeder,« siger Jeppe Rindom, stifter af og direktør for Pleo. ..

Læs også
Top job