Erhverv

SP Group trodser global uro og får resultatmæssigt bedste kvartal

Plastikvirksomheden SP Group har i årets første tre måneder haft et stigende salg, og det har været med til at løfte bundlinjen i perioden.

Adm. direktør i SP Group Frank Gad. Foto: Joachim Ladefoged

For første kvartal kan SP Group fremvise en omsætning på 529,6 mio. kr. mod 472,9 mio. kr. i samme kvartal sidste år.

Samtidig er resultatet før af- og nedskrivninger (EBITDA) endt på 85,4 mio. kr. mod 72 mio. kr. i den tilsvarende periode året før, og på bundlinjen er resultatet efter skat steget til 43,1 mio. kr. fra 39,2 mio. kr.

- Til trods for global uro, mange markedsudfordringer og stigende råvarepriser er det lykkedes at øge salget og indtjeningen igen i første kvartal.

- Første kvartal 2019 har været vort hidtil bedste kvartal på både top- og bundlinje. Vi tror derfor fortsat på, at vi kan nå en omsætning for hele året i niveauet 2 mia. kr. med et resultat før skat i niveauet 200 mio. kr., siger Frank Gad, adm. direktør i SP Group, i en kommentar til regnskabet.

Den fastholdte forventning om en omsætning på 2 mia. kr. og et resultat før skat på 200 mio. kr. i indeværende år ligger på niveau med det, SP Group realiserede sidste år. Her endte omsætningen på knap 2 mia. kr., mens resultatet før skat sluttede på 200 mio. kr.

BRANCHENYT
Læs også