Erhverv

Rygtet Vestas-emne banket ned efter udløbet tilbudsperiode

Den indiske vindmølleproducent Suzlon blev mandag sendt i dørken på børsen i Mumbai med et kursfald på 10,6 pct. til 4,65 indiske rupees.

Foto: PR Vestas

Ifølge det indiske medie CNBC-TV18 har Vestas været i forhandlinger om at købe en kontrollerende aktiepost i den indiske rival, men 3. juni udløb tilbudsperioden - uden fremskridt.

Den primære årsag til, at parterne ikke kunne nå til enighed, var, at de havde forskellige syn på værdiansættelsen, skriver mediet med henvisning til anonyme kilder med indblik i sagen.

CNBC-TV18 kunne i februar fortælle om Vestas' interesse i Suzlon. Den danske vindmølleproducent var angiveligt interesseret i at lægge et beløb tæt på 1 mia. euro, svarende til 7,47 mia. kr., for en majoritetsandel i selskabet, lød det fra anonym kilder.

Vestas betoner i en kommentar til CNBC-TV18, at vindmølleproducentens strategi er baseret på organisk vækst, hvorefter der henvises til Suzlon for "mere klarhed omkring deres situation".

Suzlon ønsker ikke at kommentere på specifikke forhandlinger med på nuværende tidspunkt, men siger i en kommentar til det indiske medie, at selskabet er dedikeret til at reducere sin gæld og gør fremskridt på igangværende strategiske initiativer.

BRANCHENYT
Læs også