Erhverv

9.000 ansatte i Netto, Føtex, Bilka og Salling får 15 mio. kr. til deling

Salling Group uddeler i alt 15 mio. kr. i gratiale til sine medarbejdere som en overskudsdeling.

Alle medarbejdere i Salling Group er berettigede til at modtage gratiale fra Mindefonden, hvis de har været ansat i en sammenhængende 4-årig periode fra 2015 til 2018. Foto: Salling Group.

Der bliver noget at se frem til for 9.072 medarbejdere i Salling Group. I slutningen af august får de alle en ekstra hilsen på lønsedlen i form af et medarbejdergratiale.

I alt uddeler fondene bag Salling Group 15 mio. kr. i overskudsdeling til de godt 9000 ansatte, der har været ansat i perioden 2015 til 2018 - og det gælder både nuværende og tidligere ansatte i Danmark.

Medarbejdere, der opfylder kriterierne, vil hver få gratialet på 1638,80 kr. med lønnen i slutningen august. Sidst Salling Group uddelte gratiale var i 2018.

»Det er medarbejdernes indsats, der sikrer, at vi kan gøre hverdagen bedre for vores kunder og samfundet omkring os, når vi investerer i bæredygtige løsninger, støtter velgørende projekter og skaber muligheder for medborgere på kanten af arbejdsmarkedet. Det fortjener medarbejderne stor anerkendelse for, og derfor er vi rigtigt glade for at kunne give en del af fondenes overskud tilbage til dem,« siger Per Bank, formand i den ene af Salling Fondene og adm. direktør i Salling Group.

Salling Groups grundlægger, købmand Herman Salling, stiftede i 1958 Købmand Ferdinand Sallings Mindefond. Et af fondens formål er at give en del af fondens overskud tilbage til medarbejderne i virksomheden.

Salling Fondene, der i 2017 blev eneejer af Salling Group efter at have tilbagekøbt de resterende aktier i virksomheden, støtter en lang række initiativer og projekter.

Samlet set har fondene siden 2012 uddelt over 1 mia kr. til kultur, sport, uddannelse, kirke og velgørende formål.

BRANCHENYT
Læs også