Erhverv

DSV-chef: Forsigtigt håb om at kunne lukke Panalpina-opkøbet i august

Jens Bjørn Andersen, adm. direktør i transportvirksomheden DSV, er stadig optimistisk om at kunne lukke handlen med Panalpina i tredje kvartal.
Foto: Lars Krabbe.

Med EU-Kommissionens godkendelse af DSV's opkøb af den schweiziske konkurrent Panalpina mandag i denne uge er der stor optimisme omkring en snarlig lukning af handlen.

Det siger DSV-topchef Jens Bjørn Andersen onsdag, efter af den danske transportkoncern har leveret regnskab for andet kvartal.

- Der er nu fuld godkendelse fra EU, men vi har jo skullet søge om myndighedsgodkendelser i mange lande, så der er stadig lidt, der udestår, siger han og tilføjer:

- Vi er stadig meget optimistiske omkring at kunne lukke handlen i tredje kvartal. Nu er den første måned af tredje kvartal næsten overstået, og vi håber selvfølgelig, at vi kan lukke den hurtigst muligt. Vi har et forsigtigt håb om, at det kunne blive engang i august.

Præcis hvilke udeståender der stadig er tale om, ønsker Jens Bjørn Andersen ikke at komme nærmere ind på:

- Der er stadig et par markeder, og så udløber tilbudsperioden til Panalpinas aktionærer også først den 7. august. Så der er stadig nogle praktiske ting, der skal på plads, men vi har en god fornemmelse. Vi er velforberedte, og organisationen står klar i startblokkene, så vi håber, vi snart kan komme i gang, siger han.

De to transportgiganter offentliggjorde 1. april en sammenlægning efter længere tids tovtrækkeri.

BRANCHENYT
Læs også