Erhverv

Stifter af kendt modefirma træder tilbage

Allan Junge-Jensen, finansdirektør og medstifter af modewebshoppen Boozt, har torsdag trukket sig fra sine poster i virksomheden. 

Allan Junge-Jensen var med til at relancere Boozt i 2011, der har oplever stor fremgang siden. Foto: Jens Henrik Daugaard.

Allan Junge-Jensen, medstifter af modebrandet Boozt, forlader sine poster i virksomheden i slutningen af januar 2020, oplyser Boozt i en pressemeddelelse.

Allan Junge-Jensen har været en del af Boozt siden 2011, hvor han var med til at relancere virksomheden - bl.a. med den populære webshop Boozt.com.

Siden 2011 har han været finansdirektør i virksomheden, og han fortæller selv, at hans farvel skyldes, at han vil prøve en karriere udenfor Boozt.

»Jeg har virkelig nydt min tid ved Boozt. Det har været meget berigende for mig både på det professionelle og det personlige plan med mange gode oplevelser. Jeg er stolt af virksomheden, vi har skabt, og jeg forlader det i god stand. Personligt vil jeg nu søge en rolle med en mere kommerciel profil,« udtaler han i pressemeddelelsen.

Adm. direktør Hermann Haraldsson takker Junge-Jensen for sit bidrag til genopbygningen af Boozt.

»Det har været et fremragende makkerskab - nogle gange næsten som et ægteskab. Men alle gode ting har en ende, og Allan vil gerne videre. Det var altid vores opfattelse, at Allan ville rykke videre, når han mente, at hans job var gjort. Nu mener han, at det er på tide.,« siger Hermann Haraldsson.

Junge-Jensens afgang falder sammen med en positiv halvårsrapport, hvor Boozt i andet kvartal af 2019 præsterede en nettoomsætningsvækst på 26 pct. Væksten er bl.a. hjulpet på vej af en omsætningsvækst i web-outletten Booztlet.com på 156 pct.

»Vi fastholder guidance (forventningen, red.) for 2019 på over 27 pct. vækst i nettoomsætningen og en forbedret EBIT-margin sammenlignet med 2018. Vi er i god form og ser frem til at levere et stærkt andet halvår,« siger Hermann Haraldsson.

BRANCHENYT
Læs også