Erhverv

Nissan løfter lidt af sløret for sin nye Juke

Juke-modellen får et lidt mere underspillet design, men vil stadig være den frække dreng i den kompakte crossover-klasse.

Nissan har offentliggjort sit eget ”spionbillede” af den nye Juke, der kommer til Danmark i slutningen af året. Foto: Nissan

Den nye Nissan Juke ligner noget, der er tegnet en fredag eftermiddag, hvor de kreative har været i tophumør, inden weekenden begynder. Sådan skrev vi om den nye japaner, da den kom frem i 2010, men bilen, der især var lavet til at skille sig ud fra mængden, har vist sig at være en succes.

Derfor er det også blevet tid til en afløser. Den nye Juke, der kommer til Danmark i slutningen af året, er fortsat et alternativ i crossover-klassen, men Nissan har angiveligt lavet et par mærkbare forbedringer.

Først og fremmest bliver den større, og dermed skulle det være slut med kneben plads på bagsædet.

Platformen deler Juke med den nye Renault Captur, og den første motorvariant vil være den samme benzinmotor på 1,0 liter og med turbo, der også ligger i franskmanden. Senere kommer der angiveligt også stærkere motorer og en plug-in-variant.

Nissan lover, at designet fortsat er i højsædet, men som man kan se på billeder, er det farvel til de udestående øjne af forlygter og gigantiske kofangere, der har været genstand for megen kritik gennem årene.

BRANCHENYT
Læs også