Erhverv

Migatronic vil investere i salgsfunktion og produktudvikling i H2

Svejsemaskinefabrikken Migatronic fik et overskud før skat på 9,5 mio. kr. i de første seks måneder af 2019 - og det er 14 pct. mere i forhold til resultatet i samme periode sidste år.

Det fremgår af selskabets regnskab, der er offentliggjort torsdag eftermiddag.

Migatronic fik en omsætning på 172,6 mio. kr. i første halvår 2019, hvilket er 3 pct. mere end sidste år.

- Fremgangen i første halvår er båret af automatiseringsløsninger, som både dækker over mindre standardiserede svejseautomatiseringsløsninger samt avancerede kundetilpassede automatiseringsløsninger, fremgår det af regnskabet.

Der var ligeledes en positiv udvikling i omsætningen på eksportmarkederne både i Europa og resten af verden - med variationer, oplyser Migatronic.

Svejsemaskinefabrikken venter uændret en vækst i omsætningen på 4-8 pct. samt et resultat før skat i niveauet 13-18 mio. kr. for hele året.

- På trods af de generelle usikkerheder på det globale marked forventer Migatronic fremgang i andet halvår, skriver selskabet om fremtiden.

Samtidig planlægger Migatronic at investere i både salgsfunktionen og produktudvikling for at øge indtjeningen i de kommende år.

Tabel for Svejsefabrikken Migatronics halvårsregnskab for 2019:

Svejsefabrikken Migatronics forventninger til 2019:

FINANS giver dig overblik
Erhvervslivet og verden er i forandring i disse dage, hvilket har betydet store omvæltninger og en stor strøm af nyheder. Vi udvælger hver dag de væsentligste erhvervsnyheder og samler dem i vores nyhedsbreve.
Tilmeld dig her
BRANCHENYT
Læs også