Erhverv

MT Højgaard-direktør stopper efter mere end 20 år i selskabet

Jørgen Nicolajsen fratræder sin stilling til september, oplyser selskabet.

Foto: MT Højgaard

Jørgen Nicolajsen, der har været i MT Højgaard siden 1997 og siden 2013 har haft titel af koncerndirektør, er snart fortid i den store danske entreprenørkoncern.

Han stopper i selskabet den 13. september.

Jørgen Nicolajsen har »valgt at fratræde stillingen som koncerndirektør og medlem af koncernledelsen i MT Højgaard« som »led i tilpasningen af ledelsen til den igangværende transformation af MT Højgaard-koncernen«.

Det oplyser selskabet i en meddelelse til fondsbørsen.

»Jeg vil gerne takke Jørgen Nicolajsen for en stor indsats i den daglige ledelse af koncernen indenfor funktionsområdet større datterselskaber og aktiviteter udenfor Danmark. Det vil fortsat være koncernens topprioritet at videreføre dattervirksomhedernes og de udenlandske enheders fornuftige udvikling, og det vil fremover ske under min direkte ledelse,« udtaler Anders Heine Jensen, der er adm. koncerndirektør, i meddelelsen.

Direktionen i MT Højgaard vil fremadrettet bestå af Anders Heine Jensen og finansdirektør Martin Solberg.

MT Højgaard-koncernen offentliggjorde den 28. august sit regnskab for andet kvartal. Det viste, at selskabet var kommet igennem april, maj og juni med et driftsoverskud på 16 mio. kr. mod et minus på 34 mio. kr. i samme periode sidste år.

Bundlinjen viste et overskud på 7 mio. kr. Til sammenligningen endte koncernen med et underskud på 50 mio. kr. i samme periode i fjor.

BRANCHENYT
Læs også